Informații despre Livrare

Compania noastră este dedicată oferirii unei experiențe de cumpărături online fără probleme și eficiente. Pentru a vă asigura că produsele comandate ajung în condiții optime la destinație, vă punem la dispoziție două modalități de livrare flexibile.

Modalități de Livrare

Pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră, oferim următoarele modalități de livrare:

  • Curier Rapid: Comenzile dumneavoastră vor fi expediate prin intermediul unui serviciu de curierat rapid de încredere, cu o taxă de livrare de doar 5 lei/kg + TVA. Pentru comenzi ce depășesc valoarea de 5000 lei, livrarea este gratuită, indiferent de destinația din România. Acest serviciu asigură o livrare rapidă și sigură a produselor la adresa specificată. Livrarea se face paletizat.
  • Ridicare din Fabrica: Dacă doriți să economisiți timp, puteți alege să ridicați produsele direct de la fabrica noastră. Adresa fabricii noastre este următoarea: Adresă: Atomistilor, nr 1, Magurele, Ilfov

Termene de Livrare

Termenele de livrare pot varia în funcție de produsul comandat și de locația dumneavoastră, însă ne străduim să procesăm și să livrăm comenzile cât mai rapid posibil. În general, puteți aștepta ca produsele să ajungă la dumneavoastră în termen de 3-5 zile lucrătoare. Veți primi o notificare cu privire la statusul comenzii dumneavoastră și veți fi informat cu privire la data estimată de livrare înainte de finalizarea comenzii.

Monitorizarea Livrărilor

Pentru a vă oferi o experiență de livrare transparentă, vom furniza un număr de urmărire pentru fiecare comandă. Acest număr vă permite să monitorizați stadiul livrării și să știți exact unde se află comanda dumneavoastră în orice moment.

Contact

Dacă aveți întrebări sau neclarități legate de livrare, sau dacă doriți asistență suplimentară, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la următoarele coordonate:

Adresă: Atomistilor, nr 1, Magurele, Ilfov E-mail: ndainternational1@gmail.com Telefon: 0756678623

Suntem aici pentru a vă ajuta și pentru a vă asigura că experiența dumneavoastră de cumpărături online este cea mai plăcută posibil. Cu noi, veți experimenta o livrare rapidă și fiabilă, fie că alegeți serviciul de curierat rapid sau ridicarea direct din fabrica noastră.

Shopping Cart
Scroll to Top