Opțiuni de Plată

Vă oferim multiple opțiuni pentru a vă plăti comenzile și pentru a face cumpărături online cât mai ușoare și accesibile pentru dumneavoastră.

Plata prin Transfer Bancar (OP)

Momentan, acceptăm doar plata prin transfer bancar (OP) pentru comenzile plasate pe website-ul nostru. După ce plasați o comandă, veți primi instrucțiuni detaliate privind modul de efectuare a plății prin transfer bancar. Vă rugăm să asigurați-vă că introduceți cu atenție toate informațiile necesare pentru efectuarea plății.

Plata Online cu iPay BT

Pentru a vă oferi și mai multe opțiuni de plată și pentru a simplifica procesul de achiziție, suntem încântați să anunțăm că acum puteți utiliza și iPay BT pentru a efectua plăți online direct pe website-ul nostru. Această metodă este simplă, sigură și eficientă, permițându-vă să finalizați tranzacțiile rapid, folosind chiar si smartphone-ul.

Procesarea Plăților

Toate plățile efectuate prin transfer bancar (OP) trebuie să fie procesate în termenul specificat în instrucțiunile de plată primite după finalizarea comenzii. După efectuarea plății, vă rugăm să ne trimiteți confirmarea plății pentru a ne permite să procesăm comanda dumneavoastră.

Contact

Dacă aveți întrebări sau neclarități legate de opțiunile de plată sau dacă doriți asistență suplimentară, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la următoarele coordonate:

Adresă: Atomistilor, nr 1, Magurele, Ilfov E-mail: ndainternational1@gmail.com Telefon: 0756678623

Suntem aici pentru a vă ajuta și pentru a vă asigura că experiența dumneavoastră de cumpărături online este cea mai plăcută posibil.

Shopping Cart
Scroll to Top