Ultima actualizare: 24 octombrie 2023

Informații Generale

Această politică de confidențialitate explică modul în care NDA INTERNATIONAL SRL (denumită în continuare „Noi,” „Compania,” sau „Societatea”) colectează, utilizează și protejează datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când utilizați website-ul nostru https://magazine.cutiipostale-blocuri.ro (denumit în continuare „Website-ul”). Vă rugăm să citiți cu atenție această politică pentru a înțelege cum gestionăm și protejăm datele dumneavoastră.

Datele Colectate

Informații cu Caracter Personal

Colectăm anumite informații cu caracter personal pe care le furnizați voluntar, cum ar fi:

 • Nume și prenume
 • Adresă de e-mail
 • Număr de telefon
 • Alte informații pe care le furnizați în mesaje sau cereri

Informații de Navigare

Colectăm informații automate atunci când accesați Website-ul, cum ar fi adresa IP, tipul de browser, sistemul de operare, paginile vizitate și timpul petrecut pe Website. Aceste informații ne ajută să înțelegem cum interacționați cu Website-ul nostru și să îmbunătățim experiența dumneavoastră.

Scopul Colectării Datelor

Utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal în scopuri legate de activitatea noastră comercială, cum ar fi:

 • Procesarea comenzilor și oferirea de servicii clienților
 • Comunicarea cu dumneavoastră pentru a vă furniza informații solicitate
 • Personalizarea și îmbunătățirea experienței dumneavoastră pe Website
 • Realizarea de analize statistice

Părtașii și Confidențialitatea Datelor

Nu dezvăluim datele dumneavoastră cu caracter personal unor terți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Putem utiliza furnizori de servicii terți pentru a gestiona și procesa datele în numele nostru, dar acești furnizori sunt obligați să respecte confidențialitatea datelor dumneavoastră.

Securitatea Datelor

Luăm măsuri adecvate pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva accesului neautorizat, pierderii sau distrugerii. Cu toate acestea, nicio metodă de transmitere sau stocare a datelor nu este 100% sigură, iar Compania nu poate garanta securitatea absolută a datelor dumneavoastră.

Drepturile Dumneavoastră

Aveți dreptul să accesați, corectați sau ștergeți datele dumneavoastră cu caracter personal, să vă opuneți prelucrării acestora sau să solicitați transferul acestora într-un format portabil. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări legate de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [adresa de e-mail] sau la numărul de telefon [număr de telefon].

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată periodic. Vă rugăm să verificați această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări. Data ultimei actualizări va fi afișată la începutul acestei politici.

Contact

Pentru întrebări sau solicitări legate de această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la:

NDA INTERNATIONAL SRL

 • Adresă: Atomistilor, nr 1, Magurele, Ilfov
 • E-mail: ndainternational1@gmail.com
 • Telefon: 0756678623
Shopping Cart
Scroll to Top