Informații Generale

Acești Termeni și Condiții („Termeni”) reglementează utilizarea website-ului https://magazin.cutiipostale-blocuri.ro (denumit în continuare „Website”) și relația dintre Utilizator („Dumneavoastră” sau „Clientul”) și Cutii Postale Blocuri (denumită în continuare „Noi,” „Compania,” sau „Societatea”). Prin accesarea și utilizarea Website-ului, Dumneavoastră consimțiți să fiți obligat de acești Termeni.

Contact

Pentru întrebări sau solicitări legate de acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la următoarele coordonate:

Adresă: Atomistilor, nr 1, Magurele, Ilfov E-mail: ndainternational1@gmail.com Telefon: 0756678623

Utilizarea Website-ului

  1. Accesul și utilizarea Website-ului sunt supuse respectării acestor Termeni și Condiții, precum și a tuturor legilor și reglementărilor aplicabile.
  2. Sunteți responsabil pentru orice activitate desfășurată pe Website sub contul Dumneavoastră și sunteți de acord să păstrați confidențialitatea datelor de autentificare.
  3. Noi ne rezervăm dreptul de a modifica, suspenda sau întrerupe Website-ul sau oricare dintre serviciile sale, fără notificare prealabilă.

Comenzi și Plăți

  1. Comenzile plasate pe Website sunt supuse disponibilității produselor sau serviciilor respective.
  2. Prețurile produselor sau serviciilor pot suferi modificări fără notificare prealabilă. Prețul final va fi cel afișat în momentul finalizării comenzii.
  3. Plata comenzilor se poate face online prin metodele de plată acceptate pe Website.
  4. Comanda va fi procesată după confirmarea plății.

Politica de Returnare

Detalii privind politica de returnare a produselor sau serviciilor pot fi găsite pe Website în secțiunea dedicată.

Protecția Datelor

Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal sunt supuse Politicii de Confidențialitate a Companiei. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate.

Drepturi de Autor

Toate drepturile de autor asupra conținutului și materialelor de pe Website (inclusiv texte, imagini, software etc.) sunt rezervate și aparțin Cutii Postale Blocuri sau licențiatorilor săi. Orice utilizare neautorizată a acestor materiale poate încălca drepturile de autor și este interzisă.

Legislație Aplicabilă

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legislația în vigoare din România. Orice dispute sau litigii vor fi soluționate pe cale amiabilă sau de către instanțele competente din România.

Shopping Cart
Scroll to Top